Lounge DJ en Artiest Huren

Lounge DJ en Artiest Huren

Lounge DJ en Saxofonist huren

Lounge DJ en Saxofonist huren

De beste Lounge Muziek voor uw event

De beste Lounge Muziek voor uw event

Een ervaren Lounge DJ boeken?

Een ervaren Lounge DJ boeken?

Lounge Drive-in Show Huren

Lounge Drive-in Show Huren

Lounge DJ en Artiest Huren voor feest en event

Loungedj.nl is een onderdeel van We Arrange (events & entertainment) en heeft jarenlange ervaring met het leveren van professionele Lounge DJ's voor uiteenlopende gelegenheden door heel Nederland.

 

Ook voor de combinatie van een Lounge DJ en een Live Artiest zoals een Saxofonist, Trompettist of Violiste bent u bij ons aan het goede adres. We denken graag met u mee om samen met u te bepalen wat voor u de beste combinatie is.

Uiteraard draait de Lounge DJ de juiste Lounge Muziek waarbij de Live artiest goed tot zijn recht komt! Van uptempo dansbare clublounge, deephouse en beachhouse tot hele rustige chillout lounge. Omdat onze ervaren Lounge DJ's goed zijn ingespeeld op onze Live Artiesten voelen ze elkaar perfect aan en zorgen er daardoor voor dat de Lounge Muziek perfect aansluit op uw gelegenheid! Of het nu gaat om de voorgrond of de achtergrond of een combinatie daarvan, alles is mogelijk!

Voor wat betreft een Lounge DJ op de achtergrond kunt u denken aan events waarbij de muziek niet heel hard hoeft te staan, zoals tijdens een receptie, een (walking) dinner, een opening of bedrijfsevent, op uw terras, aan het strand, bij uw tuinfeest, een product introductie of in een restaurant. Indien onze Lounge DJ's op de achtergrond draaien zorgen we er altijd voor dat de muziek niet te hard staat zodat uw gasten elkaar gewoon goed kunnen verstaan en met elkaar kunnen communiceren "de beleving is hierbij key"!

 

En die beleving wordt natuurlijk extra leuk wanneer de Lounge DJ optreed in combinatie met een Live Artiest zoals een Saxofonist, Trompettist of Violiste.

Maak hieronder uw keuze en bekijk meer info en prijzen!

Wilt u een Lounge DJ en Artiest boeken? Bel ons!

010 - 799 53 40

Loungedj.nl is een onderdeel van WE ARRANGE Events & Entertainment

SOCIAL MEDIA

Volg We Arrange

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

We Arrange

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

info@wearrange.nl

Tel: 010 - 799 53 40

Bekijk ook eens onze overige websites

www.wearrange.nl

 

www.deejayjerome.nl

www.djjerome.eu

 Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

Copyright 2021 JECAJU