Lounge DJ voor iedere gelegenheid

Lounge DJ voor iedere gelegenheid

Lounge DJ en Saxofonist huren

Lounge DJ en Saxofonist huren

De beste Lounge Muziek voor uw event

De beste Lounge Muziek voor uw event

Een ervaren Lounge DJ boeken?

Een ervaren Lounge DJ boeken?

Lounge Drive-in Show Huren

Lounge Drive-in Show Huren

Lounge DJ huren voor iedere gelegenheid

Loungedj.nl is een onderdeel van We Arrange (events & entertainment) en heeft jarenlange ervaring met het leveren van professionele Lounge DJ's voor uiteenlopende gelegenheden door heel Nederland. Ook voor de combinatie van een Lounge DJ en een Artiest zoals bv. een Saxofonist bent u bij ons aan het goede adres.

Door onze jarenlange ervaring met meer dan 2.500 events en feesten hebben we inmiddels ook veel verstand van Lounge Muziek! Van uptempo dansbare clublounge, deephouse en beachhouse tot hele rustige chillout lounge. Onze Lounge DJ's kunnen daarom niet alleen worden ingezet op de voorgrond maar zeker ook op de achtergrond. Onze Lounge DJ's passen zich feilloos aan en zorgen ervoor dat de Lounge Muziek die ze draaien perfect aansluit op uw gelegenheid!

Voor wat betreft een Lounge DJ op de achtergrond kunt u denken aan events waarbij de muziek niet heel hard hoeft te staan, zoals tijdens een receptie, een (walking) dinner, een opening of bedrijfsevent, op uw terras, aan het strand, bij uw tuinfeest, een product introductie of in een restaurant. Indien onze Lounge DJ's op de achtergrond draaien zorgen we er altijd voor dat de muziek niet te hard staat zodat uw gasten elkaar gewoon goed kunnen verstaan en met elkaar kunnen communiceren "de beleving is hierbij key"!

 

Natuurlijk kan de Lounge DJ ook een combinatie van Lounge Muziek draaien waarbij we gedurende het event overschakelen van rustige chillout Lounge naar meer dansbare Lounge, net wat u wilt!

Kortom, wij hebben de beste Lounge DJ's voor iedere gelegenheid!

Wilt u een Lounge DJ boeken? Bel ons!

010 - 799 53 40

Loungedj.nl is een onderdeel van WE ARRANGE Events & Entertainment

SOCIAL MEDIA

Volg We Arrange

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

We Arrange

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel

 

info@wearrange.nl

Tel: 010 - 799 53 40

Bekijk ook eens onze overige websites

www.wearrange.nl

 

www.deejayjerome.nl

www.djjerome.eu

 Website ontwikkeld door Dedicated Marketing

Copyright 2021 JECAJU